Header
Opret dig som bruger
Er du ikke allerede oprettet som bruger kan du let gøre det her.

Abonnement til dig med barnet i alderen 8-12 måneder

Fra 8-12 måneder begynder dit barn at pludre i stavelser og måske siger dit barn sit første ord. Det er også i denne periode, at dit barn begynder at kunne have fælles opmærksomhed med dig om noget trejde og du oplever sikkert, at dit barn gerne vil lege "værsgo-tak-lege". Motorisk øver dit barn sig sikkert i at komme rundt f.eks. ved at kravle eller rumpe sig rundt og øver sig sikkert i at rejse sig op ved ting.

Med et abonnement til hvadnumorogfar.dk får du adgang til en dybdegående og nuanceret beskrivelse af barnets sociale, motoriske, personlige, kulturelle og sproglige udvikling. 

Når du læser en specifik beskrivelse omkring barnets udvikling, får du forslag til valg af aktiviteter og lege, som netop understøtter denne udvikling. Du vil også finde masser af videoklip, som viser den udvikling du læser om.

Derudover vil du modtage video-nyhedsbreve fra vores fagteam, som er målrettet dit barns alder. 

Når du opretter dig, får du adgang til de video-nyhedsbreve, som ligger før dit barns alder i aldersgruppen 8-12 måneder.

  Las _borns _udvikling _groen _uden  

 ... eller se klip fra vores videonyhedsbreve, som vi sender direkte til vores medlemmer!

8-12 mdr

I denne video kan du se eksempler på de videonyhedsbreve du modtager som abonnent på hvadnumorogfar.dk

1
legetøj

Legetøj 8-12 mdr

Når du modtager et videonyhedsbrev fra vores fagteam, vil vi, når det er relevant, komme med forslag til valg af legetøj til dit barn.

De forslag til legetøj som vi forslår understøtter den udvikling og de kompetencer, som vores fagpersoner fortæller om.

1
aktivitet

Aktiviteter 8-12 mdr

Når du modtager et videonyhedsbrev fra vores fagteam, vil vi, når det er relevant, komme med forslag til aktiviteter eller lege, som du kan lave med dit barn.

 

De forslag til lege/aktiviteter som vi forslår understøtter den udvikling og de kompetencer, som vores fagpersoner fortæller om.

1 2
Der er desværre ikke noget indhold i læs mere på denne side.